Sicken vicka jag har framför mig

Sicken vicka, ja med feber på grund av influensa (sånt jag ALDrig får!!) så går jag in i Stilla Veckan mer stilla än vanligt. Det är dock varmt i sängen i alla fall. Men några fina eller ens elaka skriverier orkar jag då inte med.

Så denna Stilla Vecka får väl vara bloggstilla helt enkelt. Och hoppas vara uppstånden till påsk…

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.

3 reaktioner till “Sicken vicka jag har framför mig”

  1. Bättre än vaccination är att lita på eller tro på att genomgången influensa ger åtminstone några års immunitet!

  2. Tack Margareta, jag har ändå räknat med några sådana kommentarer. Men vad gör man? Talar sanning att jag inte fått influensa på många år, knappast alls. Nu får jag väl börja vaccinera mig varje år.

  3. Krya på Dig Lói!
    Jag skall inte skriva någon småelak kommentar om att du i onsdags var så säker på att du aldrig får influensa.
    Jag hoppas vi ses i S:t Hans på Skärtorsdag och om inte då så på Påsknatten!
    Med önskan om en Stilla vecka som ger tillfrisknande/Margaretha

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.