Semesterstängt!

Semesterstängt! Ja, det blir det på den här bloggen efter den kommande publiceringen av morgondagens predikan. Det sker kl 10.00 – automatiskt. För då börjar högmässan i S:t Hans.

Sen som sagt blir det semester. Bloggen blir orörd ett tag om jag inte mot förmodan får för mig att skriva något. Det kan jag ju inte veta just nu. Men först ska jag definitivt ut och resa.

Tack alla ni några som ids läsa det jag skriver. Hoppas det gör någon nytta. Eller så kan ni väl skriva elaka kommentarer så jag antingen blir arg och skriver ännu mer, eller slutar. För feedback är väl ungefär det minsta jag får. Men så får det väl vara. Jag skriver ändå.

För alla präster, och kristna läsare som vill läsa något matnyttigt rekommenderar jag Allan Willnys bok ”Innan tuppen gal”. En själavårdsroman kallas den. Det är den också. Men också en väl skriven berättelse som är värd att läsas.

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.