Rättegång med äckelinslag

Visste inte riktigt hur jag skulle formulera mig i rubriken. Skulle jag skriva ”Breivik får för mycket utrymme för sina knasiga tankar” – för lång rubrik och jag ville inte ha honom i rubriken. Men äcklar mig gör hela den där rättegången i Norge. Det är ju så utan tvivel att alla vet vad karln har gjort. Han förnekar det ju inte heller. Så varför måste han få så mycket utrymme?

Hela alltihop känns som ett skådespel där han alltför mycket får vara regissör. Det hoppas jag tar slut snarast! Och så kan han få behålla sina handfängsel på så vi slipper se hans arroganta ”hälsning”.

Egentligen önskar jag att media skulle låta bli att skriva om allt han gör och säger. Han vill ju inget hellre än stå i centrum. Varför ska han få det?

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.

2 reaktioner till “Rättegång med äckelinslag”

  1. Jag har redan svårt att titta på nyhetssændningarna och elændet ska tydligen pågå i 10 veckor! Utifrån rættssamhællets principer måste figuren ifråga få uttala sig, men dessværre har han fått en talatstol.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.