John Rutters Requiem

I kväll fick jag vara med om att lyssna på ett Requiem av John Rutter. I min egen kyrka, Lenhovda, med vår kyrkokör tillsammans med Älghults och Nottebäcks körer samt musiker och solist. Det var en härlig upplevelse.

Jag gjorde en kyrkbänksinspelning av nästan hela. Och tänkte att det gick att dela på Facebook. Men det gick inte så bra. Så jag lägger upp en liten snutt här och så försöker jag dela den till FB.

Jag tycker om John Rutters musik. Och en av favoriterna finns också i detta Requiem, nämligen psaltarsalm 23. Det kanhända inte är helt lagligt att länka till detta men det är i varje fall min egen inspelning från i kväll. En liten del, förstås, bara. Men ändå.

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.