Innehåll och utseende

Innehåll och utseende på min blogg. Om det nu kan kallas blogg. Om det vill jag skriva några rader.

Idag har jag stuvat om en del på mina sidor. För att lära mig lite nytt har jag haft bra hjälp av WordPress som hade bra tips till mig. Som det ser ut nu kan jag berätta hur jag har tänkt att det ska fungera:

Ett bra redskap i bloggeriet är kategorier. Sånt som hamnar i kategori ”predikan”, oavsett när jag skrivit, det kan man leta efter under just ”predikan.” Jag har gjort ”dropdown” menyer under ”Tro och liv” och ”Samhälle och Politik.” Men eftersom de sistnämnda kategorierna (Skola och utbildning, I världen, Debatt, Vård och Omsorg”) är helt nya har jag inte kopplat så mycket till dem. Det får komma allteftersom.

Kanske hjälper det till när någon vill leta efter något särskilt. Förutom sökfunktionen borde det ju fungera. Då kan det som är innehåll och det som är utseende få komplettera varandra. För jag gillar att jobba med hur mina sidor ser ut. Kanske för att jag inte alltid har idéer om vad jag ska skriva. Eller bara för att jag gillar att lära mig mer och testa mig fram.

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.