Domssöndagspredikan med förhinder

Här skulle det egentligen varit en domssöndagspredikan – eller i alla fall några tankar kring det. Men själv har jag inte predikat i går och inte heller varit hemma så mycket att det funnits tid att bearbeta något gammalt. Och åker man från sina mobilladdare ett par dagar ut i skogen där det är dålig täckning så äter batterierna ström…

Men kanske kommer det något. Vi har ju på sätt och vis Domssöndag hela veckan. Och sen blir det Första Advent. Och vi börjar om med kyrkoåret.

Men på tåget ner till Småland skrev jag en massa funderingar. Kanske kommer de i någon form också hit när jag har någon form av internetuppkoppling på min egen dator.

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.