Blogg eller hemsida?

Blogg eller hemsida? Det undrar jag. Vad är det jag skriver? Inte bloggande i vanlig mening där jag skriver en massa varenda dag och där det finns en massa intressenter som tycker att just det jag skriver är värt att följa. Nej, riktigt så är det definitivt inte. Men är det då blogg ändå? Eller hemsida? Inte vet jag. Men jag vet att jag har sökt efter att hitta ett sätt att skriva ner det jag tyckt viktigt.

I början av bloggkarriären kände jag behovet av att vilja torgföra mina åsikter i kyrkliga saker och ting samt inte minst också i politik, samhällsorienterade saker. Men jag är inte så bra på sånt. Så det senaste året – nu när kyrkoåret börjar ta slut – måste jag väl säga att det mest varit kyrkliga saker som inför söndagen och en bit av söndagens eventuella predikan (gammal eller aktuell).

Fast sluta? Nej, inte alls. Något får ni väl tåla som får upp det jag skriver på Facebook eller i eventuella googlingar. Det är ju ändå lätt att klicka bort om man inte vill läsa…

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.