Allt har sin tid

Allt har sin tid. Det är en urgammal visdom, omvittnad i Bibelns gamla skrifter och säkert på andra ställen också. Att skriva blogg – eller vad det nu är jag gör – har sin tid. Ibland vill det sig inte. Ibland vill inte jag. Och just nu är en sådan kombination för handen. Det vill sig inte, jag vill inte riktigt heller, och inte vet jag heller vad jag ska skriva om.

Kanske blir det några små rader varje vecka ändå. Inför söndagen eller så. Eller inte. Och endera dagen eller månaden eller året infinner sig en annan tid då jag skriver alltför mycket. Men inte just nu.

Försöker väl njuta av vår och försommar så länge.

Författare: Lói Stefánsson

Jag är islänning, numera också svensk. Bott i Sverige sen 1976. Inga planer på att flytta härifrån men älskar Island - och Sverige.